De nieuwe Kinowa-burger: een uniek lokaal verhaal

Gezond, duurzaam en innovatief zijn waarden die La vie est belle op het lijf geschreven zijn. Deze waarden vormen de basis van onze ontdekkingstocht naar nieuwe lekkere vegetarische producten.De nieuwe Kinowa-burger is het exponent van deze filosofie. Een smaakvolle burger, vol gezonde voedingsstoffen en bijna uitsluitend bereid met lokale grondstoffen.

folder q5De boer als leverancier
La vie est belle streeft er steeds naar zijn ecologische voetafdruk te beperken. In korte ketens samenwerken met lokale producenten zorgt ervoor dat we onze impact op het milieu drastisch kunnen verlagen. Door de jaren heen bouwde La vie est belle duurzame relaties op met landbouwers uit de buurt. Voor de productie van de Kinowa-burger sloten we rechtstreekse overeenkomsten af met Belgische producenten van quinoa en gepeld hennepzaad. Deze gezonde en smaakvolle ingrediënten vormen de basis van onze Kinowa en zijn 100% van eigen bodem.

Superfood
Naast Belgische quinoa en gepeld hennepzaad, bevat de burger ook rode biet, gepelde amandel, chiazaad, zoete miso en Edelgistvlokken. Deze ingrediënten dragen niet alleen bij aan een heerlijke volle smaak maar beantwoorden tevens aan onze dagelijkse behoefte aan gezonde voedingsstoffen. De burger is rijk aan vitaminen, mineralen, probiotica, antidoxanten en aminozuren. Met zijn heerlijke smaak en rijke ingrediënten is de Kinowa de perfecte brandstof voor een gezonde levensstijl.

Veggie en vegan
Bij de ontwikkeling van de Kinowa heeft La vie est belle er bewust voor gekozen om uitsluitend met 100% plantaardige grondstoffen te werken. Onze burger past dus zowel in de vegetarische als de veganistische keuken. Glutenarm, niet glutenvrij Onze burger is zonder gluten bereid en past dus perfect in een glutenarm dieet. De burger is geen glutenvrij product. Om dit label binnen te halen, moet La vie est belle kunnen bewijzen dat er in het ganse bedrijf geen gluten worden gebruikt. En dat is niet het geval. De Kinowa is bereid zonder gluten, maar het draagt het glutenvrij label niet. Het past perfect voor mensen met glutenintolerantie, maar kan niet worden gegeten door mensen met een glutenallergie.

Ovengebakken, zonder olie
Bij het afbakken van de Kinowa hebben we ervoor geopteerd geen olie toe te voegen. In tegenstelling tot sommige andere producten wordt de Kinowa in de oven bereid. Dit geeft de consument absolute vrijheid om thuis zelf te kiezen hoe de Kinowa wordt klaargemaakt. Alles is mogelijk: in de pan, in de oven, in de frituur of op de BBQ!

Nieuwsgierig om de Kinowa te proeven? Ontdek hem via onze verkooppunten.

Leer hoe je deze heerlijke burger kan klaarmaken met onze serveersuggestie.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
105Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title