Een duurzame voedingsindustrie : van droom tot werkelijkheid!

Op 9 november 2017 wordt in Brussel het 3de duurzaamheidsevenement georganiseerd voor de voedingsindustrie…en onze zaakvoerder Stefaan Deraeve is er één van de sprekers!

Het evenement wordt georganiseerd door FEVIA, en is publiek toegankelijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze topics. Inschrijven is wel verplicht. En misschien nog dit…tijdens de afluitende netwerkingreceptie worden er hapjes geserveerd van…jawel, La vie est belle!

Programma:

14u30: Onthaal

15u00: Een duurzame voedingsindustrie: van droom tot werkelijkheid!
Guido Vanherpe, Voorzitter Strategisch Comité rond Duurzaamheid FEVIA
Video: De hoogtepunten van het FEVIA Duurzaamheidsverslag: wat zijn de uitdagingen en mogelijke oplossingen om onze voedingsindustrie duurzaam te laten groeien?

15u15: Inspirerende rondetafelgesprekken​
Drie visies rond het thema “Welvaart”
Guy Paternoster, Executive Director Raw Materials & Production, Tiense Suikerraffinaderij
Eddy Montignies, Bedrijfsleider en Mede-oprichter, Graines de Curieux
Tessa Avermaete, Project manager, KULeuven

Drie visies rond het thema “Personen”
Dirk Decoster, CEO, Agristo
Stefaan Deraeve, Bedrijfsleider, La Vie est Belle
Bart Vannetelbosch, Nationaal Secretaris ACV Voeding en Diensten

Drie visies rond thema “Maatschappij”
Nathalie Guillaume, Corporate Affairs Director, Danone
Lieve Declerck, Attaché Welzijn en Gezondheid, Gezinsbond
Koen Klingele, Bedrijfsleider, Klingele Chocolade

Drie visies rond thema “Planeet”
Ann Vandenhende, Corporate Social Responsability Manager, Spadel
Julien Jacquet, Gedelegeerd bestuurder, PermaFungi
Laurens De Meyer, Beleidsmaker voeding en landbouw, Bond Beter Leefmilieu

16u30 – 18u30: Netwerkreceptie met voorstelling producten van Graines de Curieux, La Vie est Belle en PermaFungi

Alle info:

Een duurzame voedingsindustrie : van droom tot werkelijkheid!
Donderdag 9 november 2017 vanaf 14u30
ING Hoofdzetel – Troonstraat 1 te 1040 Brussel

Inschrijven

It's only fair to share...Share on Facebook10Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn14Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title