(h)eerlijk Brugge 2018

Op zondag 27 mei nam La vie est belle deel aan het (h) eerlijk festival in het Astridpark in Brugge.

Thomas en ondergetekende waren er al vroeg bij om de stand van La vie est belle op te zetten. De lieve mensen van Dienst Leefmilieu Brugge stonden bij aankomst paraat om ons van alle nodige info te voorzien. En al snel waren we aan het zeulen met tafels en dozen om alles klaar te zetten.

Onze buur Peter van Ecoliving & Soepcafé was al druk in de weer om zijn kraam gezellig te maken, en hij had koffie bij (waar we beiden aan toe waren). We haalden zuurdesembroden bij bakker Stefaan Vandaele, voor een perfecte combinatie met onze Tartin’o.

Op het menu stonden wraps met de La vie est belle falafels. De groentjes haalden we bij Christel en Jarno van ’t Ambrozijn en biobedrijf Philip Vermeulen. Van mooie samenwerkingen gesproken.

 

De zon was van de partij en het was gezelligheid alom. In het gras lagen jong en oud in bean bags te genieten, aan de vele standjes kon je vanalles kopen om zelf een picknick van samen te stellen. Al snel stond er ook een rij voor ons kraampje en verdwenen de wraps vlot over de toonbank. Klanten konden kiezen tussen de falafel French Kiss en Original.

Het was een vrolijke mengeling van Bruggelingen en toeristen die het festival bezochten. Zo mochten we ook o.a. Amerikanen en Engelsen bedienen. Oh yes! Collega Kurt kwam langs, maar ook oud-collega’s, vrienden en sympathisanten.

En ja de regen was voorspeld en kwam met bakken naar beneden. De bezoekers schuilden gezellig onder het paviljoen en in de kraampjes en bleven gelukkig ook allemaal glimlachen.
Aan het einde van het evenement was er nog een fotomoment met de schepen van Leefmilieu en was er een prachtige taart.

Merci aan alle bezoekers, aan de organisatie en aan Thomas voor het harde werk! Tot volgend jaar!
Véronique Schaillée, in naam van het La vie est belle team

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title