La vie est belle lanceert de nieuwe RizRiz-burger op Vitasana, DE Belgische biobeurs

La vie est belle presenteert met trots haar gloednieuwe RizRiz-burger. De lancering van de jongste telg uit het gamma vindt plaats op de beurs Vitasana in Brussel Expo op zondag 15 en maandag 16 oktober.

BioXpo Vitasana, uniek in zijn soort
BioXpo VitaSana wordt georganiseerd in samenwerking met Naredi, Bioforum Vlaanderen, Biowallonie, Probila-Unitrab, VLAM, Horeca Vlaanderen en tal van andere organisaties uit de sector.
BioXpo VitaSana is de eerste en enige biovakbeurs in België. De beurs vormt het perfecte decor voor de lancering van het nieuwste product van La vie est belle.

Alle spelers onder één dak
Vitasana is een instituut in de sector, het is de enige beurs die alle spelers van de biosector samenbrengt; van de toeleveranciers tot de bioboeren, de verwerkende bedrijven, groothandel, speciaalzaken tot de horeca en overheid. Voor La vie est belle is dit het ideale moment om ons nieuwste product op de markt los te laten!

Heerlijk fairtrade
De RizRiz, onze jongste telg in het gamma, is naar goede gewoonte uitsluitend gemaakt van verse biologische ingrediënten. De burger is 100% vegetarisch, meer nog: 100% veganistisch en zonder gluten of andere allergenen.
Het belangrijkste bestanddeel van de RizRiz is de Volcano-rijst uit Java (Indonesië) van het merk Sunria. Deze rijst wordt geteeld in kleinschalige landbouwprojecten die op een milieuvriendelijke manier werken (SRI) en zo 50% besparen op watergebruik en hun uitstoot van broeikasgassen stevig verlagen. Het Sunria-project draagt het Fair for Life label, een erkend fairtrade label en wordt ondersteund door Vredeseilanden – Rikolto.

Heerlijke groenten van bij ons en een eigen Nasi-kruiding maken het product pas echt af. Met zijn lekkere aroma, zijn compacte formaat en zijn aantrekkelijke kleuren is de RizRiz tevens erg toegankelijk voor de kleinsten. Dit keer kiezen we er dus resoluut voor om kinderen, hun families, maar ook de schoolkeukens te bekoren.

Ronald: onze nieuwe klantverantwoordelijke
De RizRiz is niet de enige nieuwigheid van onze kant. We maken tevens van de gelegenheid gebruik om Ronald Droesbeke voor te stellen als contactpersoon voor alle klanten van La vie est belle. Heb je vragen of wens je extra informatie, aarzel dan niet om Ronald aan te spreken

Email: ronald@lavieestbelle.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ronalddroesbeke/

Consument of leverancier, restauranthouder of groentenproducent,… we kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten op BioXpo Vitasana!

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
30Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title