Mme Zsazsa gaat ‘Verrassend veggie met bio’! Jij ook?

Het verrassende assortiment plantaardige alternatieven voor vlees, vis en/of zuivel staat momenteel in de spotlight. Ga je mee – met oa. Mme Zsazsa – op culinaire ontdekking in de biowinkel? In het ruime bio-aanbod vind je een zee aan inspiratie!

Liefde in bio

Ga op ontdekking
Beleef tijdens de biocampagne van Bio Mijn Natuur hoeveel liefde, zorg en vakmanschap er steekt in biologische vegetarische producten. Op de website www.biomijnnatuur.be vind je inspirerende recepten en verhalen, leer je weetjes over biologische vlees- en zuivelvervangers en vind je een kalender met boeiende uitstappen.

Bestel het Verrassend Veggiepakket
Ontdek zelf de smaak en de kwaliteit van bioproducten. Bestel het Verrassend Veggiepakket via www.biomijnnatuur.be en ontdek zes vegetarische bioproducten tegen een supervoordelige prijs! De pakketten zijn af te halen bij een biowinkel in jouw buurt.

Stem op je favoriete product!
Welk product uit het bio-assortiment is jouw absolute favoriet? Stem vanaf 15 februari op www.biomijnnatuur.be op jouw meest geliefkoosde biologische veggieproduct en vertel ons waarom. Wie weet win jij daarmee een heerlijk biopakket!

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
25Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title