Uitnodiging workshop – Koken met Belgische bioquinoa en gierst!

Samen met HUMUS vzw, de Avalonhoeve en BioForum organiseert La vie est belle workshops waarin je als deelnemer leert koken met Belgische granen. Een uniek initiatief, in het kader van de (campagne)week van de granen van BioForum Vlaanderen. 

Alle gezonde voeding begint bij een gezonde bodem met veel humus. Zo wordt ons voedsel terug een levensmiddel. Op bioboerderij HUMUS telen Marc en Bénédicte Verhofstede-Versele gierst, quinoa, oerspelt en rogge.

In samenwerking met La Vie est Belle en de Avalonhoeve organiseert HUMUS vzw workshops om je te leren koken met onze lokale granen. Want je kunt er eigenlijk van alles mee doen: van muesli, brood tot soep, slaatjes, burgers, risotto en zelfs taart en nagerecht.


DE DATA
Er worden twee workshops georganiseerd:
Donderdag 8 maart van 19u tot 22u
Vrijdag 9 maart van 19u tot 22u

PRAKTISCH
Deelnameprijs : 30 euro (kookles met aansluitend buffet)
Adres: Bioboerderij HUMUS, Waalbeekstraat 83 (einde doodlopende straat), 9870 Zulte

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via Bénédicte Versele of telefonisch 09/388 73 29

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
5Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title