La vie est belle op de Biolicious beurs

Het laatste weekend van oktober vond Biolicious, een consumentenbeurs voor bioliefhebbers plaats. We vonden dat La vie est belle, tenslotte 100% biologisch, 200% uit het hart, niet mocht ontbreken op dit event.

Locatie was de Waagnatie, mooi gelegen aan de Scheldekaaien en slechts een stap weg van het steeds populair wordende Eilandje.

biolicious_dsc_0830

We deelden de stand met DEOR Foods, een groothandel met vooral biologische producten. Na een fijne samenwerking op de Valériane beurs, nu alweer de perfecte partner om een stand te delen. Bezoekers konden bij ons proeven van een aantal burgers waaronder vanzelfsprekend onze nieuwe KINOWA en de Herfstburger. Ook beide Tartin’O tapenades vielen in de smaak.
Wat opviel op dit event was de passie voor bio, gezond eten en leven. We hadden veel aangename babbels met klanten, biowinkels en medestandhouders. Naast vooral Antwerpenaren zakten mensen van het ganse land af naar de beurs en kwamen er ook verrassend wat buitenlanders onze producten ontdekken.

De immer stralende Viviane Van Dyck – schrijfster van gezonde biolicious_dsc_0786kookboeken en lesgeefster voor o.a. het Oost West Centrum – was ook van de partij. En dan nog voor La vie est belle. Zij verzorgde voor ons een kookdemo en gaf daarbij verschillende versies van hoe je een evenwichtige vegetarische maaltijd kan opbouwen. Onze burgers en broodbeleg zijn dan ook perfecte componenten om dit te verwezenlijken. Het publiek luisterde aandachtig en kon achteraf smullen van enkele bereidingen.

Kortom een fijne tweedaagse met mooie ontmoetingen en veel inspiratie.

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
12Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title