Toeval bestaat (niet): Partners in crime voor de kookworkshops

Volgend jaar bestaat La vie est belle 25 jaar. Niet alleen dankzij een fantastisch team maar ook door het uitbouwen van een mooi netwerk en, daardoor, het ontstaan van creatieve kruisbestuivingen.

25 jaar passie voor gezonde voeding, ecologie en duurzaamheid. Om dit te vieren lanceerde La vie est belle onlangs kookworkshops in samenwerking met biowinkels, kookschool Avalon en Ferm Food Catering.

kookworkshopDe allereerste workshop vond plaats op 26 september bij Biovita in Sint-Andries, Brugge. La vie est belle zaakvoerder Stefaan Deraeve was trots om dit eerste event in te leiden samen met zijn dochter Nele, naast zonen Lieven en Karel, ook actief in het familiebedrijf.

Kookschool Avalon
De workshop werd gegeven door Tine Tomme, van het bekende natuurrestaurant Avalon in Gent en haar moeder Marijke De Coninck. Terwijl Tine vaardig en quasi moeiteloos een fantastisch menu klaarmaakte, vertelde Marijke aan het geïnteresseerde publiek hoe je een evenwichtige maaltijd opbouwt, en welke ingrediënten je best gebruikt.
Meer info: www.restaurantavalon.be

Biowinkel Biovita
Biovita, geleid door Noëlla Vantyghem en haar dochter Lien Fonteyne, is een vaste waarde in het West-Vlaamse biolandschap. Als ondernemers pur sang hebben ze ondertussen drie winkels onder hun vleugels. En toeval (of niet), Biovita is de eerste winkel waar de burgers van La vie est belle werden verkocht.
Meer info: www.biovita-shop.be

kookworkshop

3 families & 2 generaties met passie voor gezonde voeding
Marijke en Tine.
Stefaan en Nele.
Noëlla en Lien.
Drie maal een passie voor duurzaamheid, van generatie op generatie. En ook dit is geen toeval.

Deelnemen? Schrijf je in!
Heb je zin om deel te nemen aan één van onze workshops? Raadpleeg onze kalender voor een locatie in jouw buurt en schrijf je snel in.

Organiseer jouw eigen kookworkshop!
Biowinkels die ook graag een La vie est belle kookworkshop organiseren, kunnen contact nemen via info@lavieestbelle.be of 050 39 52 07.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
111Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title